Хора, кажете нормално ли е след смяна на дебитомера да държи 1500 оборота в движение, на място 900-1000?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Високи обороти в движение.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fabarth Покажи съобщениеХора, кажете нормално ли е след смяна на дебитомера да държи 1500 оборота в движение, на място 900-1000?
Може още да не се е адаптирала.
-
Като сложих другия дебитомер първо колата гаснеше, след връщане на контакт се оправи, и почна да ги държи високите обороти. Не знам тоя които я закача на лаптоп прави някви работи, сложих си стария дебитомер защото колата не вътрвеше с тоя във високите. Какво предлагате да направа за да си оправа оборотите на празен ход?Alfa Romeo 156 1.6 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от fabarth Покажи съобщениеКато сложих другия дебитомер първо колата гаснеше, след връщане на контакт се оправи, и почна да ги държи високите обороти. Не знам тоя които я закача на лаптоп прави някви работи, сложих си стария дебитомер защото колата не вътрвеше с тоя във високите. Какво предлагате да направа за да си оправа оборотите на празен ход?
Дай малко повече инфо де... баси хората сте!
Написал си че имаш проблем - ми напиши ква е колата, напиши какъв е бил стария дебитомер и какъв е новия.
Всичко това е важно... как да ти кажат колегите, кристалните топки вече спряха да ги продават
Comment
Comment